Vandens nauda organizmui

Vandens nauda organizmui

Vanduo yra vienas iš svarbiausių mūsų organizmo elementų (antras pagal svarbumą po deguonies). Mūsų kūną sudaro 70% skysčių, o kraują ir smegenis net 90%. Todėl reguliarus vandens gėrimas yra būtinas geram organizmo funkcionavimui. Tad, galime teigti, kad vanduo – tai gyvybės šaltinis.

Vandens nauda veido odai:

Kaip ir kiti organai, oda susideda iš daugybės ląstelių, kurioms vanduo yra būtinas, kad galėtų tinkamai funkcionuoti. Atsiradus veido odos problemoms, mes skubame pirkti veido priežiūros priemonių, tačiau dažna odos priežiūros priemonių negalavimų priežastis yra tiesiog vandens (drėgmės) trūkumas.

Vanduo yra būtinas, jei norite išlaikyti odos drėgmę ir aprūpinti ją būtinomis medžiagomis.  Kai odai pakanka drėgmės, ji tampa lygi, švelni, nešerpetoja, nepleiskanoja. Pakankamas vandens kiekis lygina odą, ją valo ir grąžina elastingumą bei sveiką blizgesį, taip pat mažina raukšlių atsiradimą.

Keli patarimai, kaip tinkamai vartoti vandenį:

  1. Išgerkite stiklinę vandens prieš eidami miegoti ir vos tik atsikėlę, kadangi miegant organizmas natūraliai išeikvoja skysčių. Taip pat stiklinė vandens ryte pašalins per naktį susikaupusius toksinus;
  2. Stenkitės gurkšnoti vandenį visą dieną, tai geriau nei išgerti 2 stiklines iškart, kadangi organizmas turi daugiau laiko jį įsisavinti ir tai sukels mažiau streso jūsų širdžiai (ypač jei sergate širdies liga);
  3. Nelaukite, kol tapsite ištroškę, kadangi troškulys atsiranda jau netekus nemažai skysčių ir atsiradus skysčių disbalansui organizme;
  4. Gerkite daugiau vandens, kai yra karšta ar mankštinatės;
  5. Gerkite daugiau vandens, kai sergate, tai padės organizmui greičiau atsistatyti po įvairių infekcijų;
  6. Vandenį gerkite 30 min. iki valgio ir praėjus 1 valandai po valgio, taip vanduo netrukdys virškinimo procesams.

Norint paįvairinti vandens gėrimo ritualus, mielai kviečiame išbandyti tauriųjų akmenų fijoles VitaJuwel. Tai vokiškos kokybės rankų darbo šedevras, praturtinantis vandenį tauriųjų akmenų energetinėmis savybėmis.

Tai puikus paskatinimas žmones gerti kuo daugiau vandens, tokiu būdu saugant sveikatą, grožį bei gerą nuotaiką. Su VitaJuwel kasdieninis gyvenimas taps įdomesnis, spalvingesnis ir kupinas šypsenos. Nes tik sveikas žmogus geba džiaugtis gyvenimu visa širdimi.

© 2019 - 2024 Visos teisės saugomos FaceMyo. FaceMyo privatumo politika